Steun ons!

Theatergroep Plug In is afhankelijk van donateurs en daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met enkele bedrijven. U betaald niks extra’s, maar steunt Plug In wel. Dat is toch fijn? Hoe? Dat leest u hieronder.


Sponsorkliks

Als u een internetbestelling plaatst is de kans groot dat de webshop waarbij u dat doet is aangesloten bij sponsorkliks. Als u bij www.sponsorkliks.nl aangeeft dat u Plug In wilt sponsoren met uw aankoop en u gaat via hun site naar de webwinkel naar keuze dan komt een percentage ten goede aan Plug In. Klik hieronder op het logo om Plug In via Sponsorkliks te steunen.

Hoe kan dat dan?
Sponsorkliks maakt afspraken met webshops. Voor een bestelling via hun site ontvangen ze 25% van de commissie. In ons geval is dus 75% voor Plug In en dat is pure winst! U betaald geen cent meer en steunt Plug In op een geweldige wijze.

Wilt u toch nog eerst even stapsgewijs zien hoe het werkt? Klik dan hier voor uitleg

 


WORD OOK SPONSOR!

Wilt u als particulier of als bedrijf Theatergroep Plug In sponsoren? Zodat amateur toneel in de regio Velsen kan blijven bestaan en jaarlijks veel mensen genieten van de liedjes en producties? Sponsoren kan op veel verschillende manieren: eenmalig, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks.

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om alle informatie te krijgen en de mogelijkheden te bespreken. Meer informatie via bestuur@theatergroepplugin.nl