(Alternatieve) Voorstelling 2020 uitgesteld!

Onze ‘normale’ voorstelling hebben we noodgedwongen al een jaar opgeschoven.
Toen hebben we ons gestort op een ‘alternatief’ optreden voor een kleiner publiek waarbij we binnen de corona afspraken konden blijven.
Toen kwamen de aangescherpte maatregelen…in eerste instantie voor drie weken….maar hoe groot is de kans dat er dan weer wordt afgeschaald?
En krijgen we de toestemming dan nog tijdig rond?
En…en….en….
Vele vragen waar wij het antwoord ook niet op weten.
Omdat wij op geen enkele manier risico’s willen en kunnen nemen met onze spelers en publiek heeft het bestuur besloten om het alternatieve optreden op 13 en 15 november 2020 niet door te laten gaan en door te schuiven naar een nader te bepalen moment in (hopelijk begin) 2021.
Bezoekers die een kaartje hebben gereserveerd of gekocht, ontvangen een bericht via e-mail of via hun Plug In contactpersoon over de mogelijkheden. Mocht je vragen hebben, stuur ons dan een berichtje.
Blijf gezond! We komen terug!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur en spelers van Plug In

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Kaarten bestellen?

Klik hier

Dat Denk Je Maar – 2018

En dan na een jaar hard werken zit het erop! 2, 3 en 4 november hebben wij vier mooie voorstellingen mogen spelen in het Technisch College in Velsen. In dit filmpje nemen we u graag mee terug naar het proces van hoe onze eindproductie tot stand is gekomen.
Wij bedanken u voor de belangstelling en zien u heel graag in 2019 terug!


“Verhuisbericht”

Wat hebben we het warm gehad! Ons geliefde Witte Theater gaat sluiten en wordt door de gemeente te koop aangeboden. En nu?
Een intensieve zoektocht heeft er uiteindelijk toe geleid dat we opgelucht en zelfverzekerd kunnen melden dat wij ook dit jaar weer voor u op de planken gaan en wel in de theaterzaal van het Technisch College in IJmuiden! Wij hopen van harte dat u met ons mee verhuist zodat onze groep kan blijven bestaan.